Περισσότερες Όψεις

CHEF 600® Blendtec Blender

230 volt μονοφασικό
Big Volume
Power , συσκευή μεγάλης ισχύος
Άριστη ποιότητα
Ηλεκτρική συσκευή
Προμηθευτής από Η.Π.Α

Retail Price: 699,00 €

559,00 €

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Προμηθευτής

Λεπτομέρειες

Blender CHEF 600, του εργοστασίου Blendtec Η.Π.Α .

Κατασκευασμένο να εξυπηρετήσει τις μοναδικές ανάγκες των chef γαστρονομίας.

Σχεδιασμένο με βάση προτάσεις & υποδείξεις από Σχολές Μαγειρικής και καταξιωμένους Chef , το blender CHEF 600 της Blendtec παρέχει τον απόλυτο έλεγχο στην κουζίνα, και είναι το ιδανικό σε σχέση κόστος-απόδοση blender για τους επαγγελματίες . Με μέγιστη ιπποδύναμη (peak Hp) 3HP (1560 watts, 13 amps) – τη μεγαλύτερη στο είδος του - -και τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας, αυτό το ισχυρό μπλέντερ προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες της κουζίνας. Στις λειτουργίες του περιλαμβάνονται επίσης αργός παλμός (low pulse) για τον τεμαχισμό ή τη μείξη ευαίσθητων συστατικών και γρήγορος παλμός (high pulse) για ισχυρή ανάμειξη και πολτοποίηση.

Σχεδιασμένο ειδικά για προετοιμασία τροφών.

Το CHEF 600® τιμολογιακά βρίσκεται στο εισαγωγικό επίπεδο τιμών της αγοράς προσφέροντας παράλληλα ελέγχους και λειτουργικότητα , ειδικά για τις εργασίες σε επαγγελματικές κουζίνες.

Ποιότητα κατασκεύης που εξοικονομεί χρόνο & χρήμα.

Το συγκεκριμένο μπλέντερ είναι κατασκευασμένο για να ανταποκριθεί στις μοναδικές ανάγκες του επαγγελμάτια χρήστη. Αξιόπιστο και φτιαγμένο για εντατικές και μεγάλου όγκου εργάσιες.

Διαστάσεις 203x177x381mm
Ισχύς 1560 Watt, 13 amps / 3Hp (μεγιστή ισχύς)
Ταχύτητες 3 ( Low / Medium / High)
Pulse 2 (Low / High)
Βάρος 3,2 kg
Μοντέλο CHEF 600

Περιλαμβάνει μοναδική πατενταρισμένη <<τετράγωνη>> κανάτα FS (FourSide) , χωρητικότητας 1,8 lt , για καλύτερη δίνη ανάμειξης.

  • Διαθέτει εξαιρετικά ισχυρό ηλεκτροκινητήρα με μέγιστη ισχύ 3Hp( τεμαχίζει , αλέθει & αναμιγνύει τα πιο ανθεκτικά υλικά).
  • Διαθέτει μονοκόμματη ΙΝΟΧ αμβλεία λεπίδα ασφαλείας , 80% παχύτερη & 10 φορές ισχυρότερη απο τα παραδοσιακά μαχαίρια των άλλων κατασκευαστών (Διεθνής Πατέντα)
  • Οθόνη : LCD & πλήκτρα αφής(one touch)
  • Eγγύηση : 1 έτος