Περισσότερες Όψεις

EZ 600® Blendtec Blender

230 volt μονοφασικό
Big Volume
Power , συσκευή μεγάλης ισχύος
Άριστη ποιότητα
Ηλεκτρική συσκευή
Προμηθευτής από Η.Π.Α

Retail Price: 699,00 €

559,00 €

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Προμηθευτής

Λεπτομέρειες

Blender EZ 600®, του εργοστασίου Blendtec των Η.Π.Α.

Άμεση ετοιμασία παγωμένων ροφημάτων με το Blendtec EZ600

Σχεδιασμένο ειδικά για καφετέριες και καταστήματα που προσφέρουν smoothies & milkshakes, το blender EZ600 είναι το πιο εξελιγμένο εισαγωγικό (entry-level) προϊόν στην αγορά. Ιδανικό για επιχειρήσεις που παρέχουν το βασικό κατάλογο ροφημάτων , το EZ600 είναι η προσιτή λύση χωρίς συμβιβασμό στην ισχύ και την ποιότητα , χαρακτηριστικά για τα οποία είναι διάσημη η Blendtec. Με 3 προ-εγκατεστημένους κύκλους ανάμειξης και επιλογή για παλμό (pulse) , μέγιστη ιπποδύναμη 3HP (1560 watts, 13 amps) με μοτέρ άμεσης εκκίνησης (direct drive), το EZ600 είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που κάνει απόσβεση σε χρόνο «μηδέν». Συνδυάζεται τέλεια με τις πατενταρισμένες “τετράγωνες κανάτες” της Blendtec FourSide & WildSide+.

Οι κύκλοι λειτουργίας εκτελούν με συνέπεια παρασκευές ποικίλων ροφημάτων.

Το μπλέντερ EZ600® μπορεί να προγραμματιστεί ειδικά για smoothies , ροφήματα καφέ ή milkshakes , παρέχοντας σταθερά ομαλά μείγματα σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χειριστήρια μια αφής (one touch) καθιστούν τη λειτουργία πανεύκολη.

Οι προεγκατεστημένοι κύκλοι (Μικρός , Μεσαίος & Μεγάλος) αναμιγνύουν με μία κίνηση και καθιστούν την εργασία με το EZ600® εύκολη για τον καθένα. Αυτόματο σβήσιμο με την ολοκλήρωση του κύκλου ανάμειξης.

Διαστάσεις 203x177x381mm
Ισχύς 1560 Watt, 13amps / 3Hp (Μέγιστη Ισχύς)
Κύκλοι προγραμμάτων 4 ( Small / Medium / Large + pulse)
Βάρος 3,2 kg
Μοντέλο EZ 600®

Περιλαμβάνει μοναδική πατενταρισμένη <<τετράγωνη>> κανάτα FS (FourSide) , χωρητικότητας 1,8 lt , για καλύτερη δίνη ανάμειξης.

  • Διαθέτει εξαιρετικά ισχυρό ηλεκτροκινητήρα με μέγιστη ισχύ 3Hp (τεμαχίζει , αλέθει & αναμιγνύει τα πιο ανθεκτικά υλικά).
  • Διαθέτει μονοκόμματη ΙΝΟΧ αμβλεία λεπίδα ασφαλείας , 80% παχύτερη & 10 φορές ισχυρότερη απο τα παραδοσιακά μαχαίρια των άλλων κατασκευαστών (Διεθνής Πατέντα)
  • Οθόνη : LCD & πλήκτρα αφής(one touch)
  • Μοτερ : Άμεσης εκκίνησης (direct drive)
  • Συνιστώμενα καθημερινά μείγματα : 60+
  • Eγγύηση : 1 έτος