Γιατί ξεχωρίζουμε

1. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και με νέους συνεργάτες οι οποίοι ενστερνίζονται πλήρως το σκοπό μας αυτό!

2. Μας διακρίνει μια πελατοκεντρική νοοτροπία στα πλαίσια της οποίας επιδιώκουμε άμεσα και αποτελεσματικά να δίνουμε λύσεις. Η εξυπηρέτηση και η προσωπική τεχνική υποστήριξη που σας παρέχουμε, δίνουν τη μέγιστη αξία στα χρήματα που επενδύετε στα προϊόντα μας αλλά και θεσπίζουν μια σχέση εμπιστοσύνης. Σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

3. Γνωρίζουμε τις σύγχρονες ανάγκες και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.
Ακούμε τις γνώμες σας και ανταποκρινόμαστε στους προβληματισμούς σας.
Οι άνθρωποι της ALFA FROST έχουν ενημερωθεί και καταρτιστεί πλήρως ώστε να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας κατευθύνουν σωστά με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Μαζί μας έχετε τον δικό σας άνθρωπο υπεύθυνο για το λογαριασμό σας με τον οποίο θα είστε σε επαφή όταν τον χρειαστείτε.
Κρατάμε το ενδιαφέρον των πελατών μας πάντα ζωντανό με συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση πάνω στις τεχνολογικές εξελίξεις του εξοπλισμού.

4. Κάθε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελεί μια πολυσχιδή επένδυση. Η ALFA FROST A.E. αναγνωρίστηκε από την ICAP ως μία από τις ισχυρότερες ελληνικές επιχειρήσεις και μπορεί, ακόμα και στα πλαίσια ενός δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος, να συνεργάζεται με αξιοπιστία με τους σημαντικότερους κατασκευαστές προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων με άριστες προδιαγραφές.

5. Διαθέτουμε πανελλαδική παρουσία με τοπική υποστήριξη αποτελώντας έτσι μια αξιόπιστη επιλογή που θα σας συνοδεύσει από τα πρώτα βήματα της διαδικασίας μέχρι την υλοποίηση της επένδυσης σας

6. Έχουμε ετοιμοπαράδοτα τα περισσότερα προϊόντα μας καθώς και τα ανταλλακτικά τους

7. Είμαστε «εκεί» ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης γιατί πιστεύουμε ότι η ποιότητα του προμηθευτή επαγγελματικού εξοπλισμού κρίνεται από την ανταπόκριση του μετά την πώληση. Διατίθεται γραμμή για επικοινωνία με τους πελάτες 800-1166778

8. Η υλοποίηση της επένδυσης σας, αποτελεί για μας στόχο και σκοπό