Προμηθευτές

Επαγγελματικά ψυγεία Iarp.

Τα προϊόντα του εργοστασίου Iarp που αποτελούν την πληρέστερη γκάμα επαγγελματικών ψυγείων-καταψυκτών.Η εταιρεία Iarp προμηθεύει τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες συντήρησης & προβολής των προϊόντων τους.

Επαγγελματικά ψυγεία Isa.

Τα προϊόντα του εργοστασίου Isa καλύπτουν τις ανάγκες σε εξοπλισμό Super Market, ζαχαροπλαστεία cafe-bar,αρτοποιεία,catering.To εργοστάσιο διακρίνεται για την υψηλή αισθητική του στην κατασκευή βιτρίνων παγωτού και ζαχαραπλαστικής ενώ πρόσφατα συμπλήρωσε στην γραμμή παραγωγής του Blast Chillers/Shock Freezers.

Επαγγελματικές συσκευές Smeg.

Ηλεκτρικοί κυκλοθερμικοί φούρνοι και στόφες με στοιβαρή κατασκευή,τεχνολογική πρωτοπορία και ξεχωριστή αισθητική που καλύπτουν με άνεση τις αυξημένες ανάγκες του επαγγελματικού χώρου. Το εργοστάσιο Smeg προχώρησε και στην παραγωγή πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών που πληρούν τις προδιαγραφές κατά ISO 22000:HACCP &NSF.

Επαγγελματικά πλυντήρια Silanos.

Την γκάμα προϊόντων Silanos σε πλυντήρια πιάτων και ποτηριών καθώς και πλυντήρια σκευών και τούνελ που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας. Το εργοστάσιο Silanos εξειδικεύεται για πάνω από 40 χρόνια στην παραγωγή επαγγελματικών πλυντηρίων.

Επαγγελματικές παγομηχανές Simag.

Παγομηχανές και παγότριμμα του εργοστασίου Simag. Με την εφαρμογή της πατενταρισμένης τεχνολογίας "AGION " προσφέρουν παγάκια μοναδικής καθαρότητας και απαλλαγμένα από μικρόβια.